• Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό
  • Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό
  • Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό
Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό

Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu
Μάρκα: FRIEND
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Zsss-600

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη ξύλινη συσκευασία
Δυνατότητα προσφοράς: 20 σύνολα ανά μήνα
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Δύναμη μηχανών: 37 KW Εμπορικό σήμα μηχανών: SIEMENS BEIDE
ελέγχου: PID Υλικό blade: Skd-11
Υψηλό φως:

πλαστικά τεμαχιστή μηχάνημα

,

πλαστική αλέθοντας μηχανή

Περιγραφή προϊόντων

Zsss-600 ενιαία πλαστικό/ξύλο μηχανών θραυστήρων καταστροφέων εγγράφων άξονων πλαστικά που τεμαχίζει τον εξοπλισμό

 

Εφαρμογή

Ο ενιαίος καταστροφέας εγγράφων άξονων είναι ισχυρός και ανθεκτικός. Χρησιμοποιείται κυρίως στον καταστροφέα εγγράφων και ανακυκλώνει όλα τα είδη στερεού υλικού και πυρίμαχων υλικών, πλαστικών εμπορευματοκιβωτίων, βαρέλια και ούτω καθεξής. Τα μόρια καταστροφέων εγγράφων μπορούν να είναι τόσο μικρά όπως 20mm σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες.

Η μηχανή με το μεγάλο στόμα σίτισης, αυτό μπορεί να βάλει το μεγάλο πλαστικό ή λαστιχένιο προϊόν ελεύθερα. Μπορούμε επίσης να εφοδιάσουμε την ταΐζοντας χοάνη με τη διαφορετική προδιαγραφή. Αυτή η μηχανή θα είναι χαμηλές θορυβώδης και ενέργεια - αποταμίευση.

Υλικό μαχαιριών: Cr12MoV (ιαπωνικό εμπορικό σήμα SKD- Ⅱ, αμερικανικό εμπορικό σήμα D2), το κινούμενο μαχαίρι υιοθετεί τη μέθοδο εγκαταστάσεων “Β “, που καθιστά το κομμένο πιό ομοιόμορφα, μειώνοντας την κατανάλωση και το θόρυβο. Υπάρχουν 4 τέμνουσες λεπίδες σε κάθε κινούμενο μαχαίρι. Μπορεί να είναι 90° για την περαιτέρω χρήση μετά από τη φθορά λόγω χρήσης Υπάρχουν 2 τέμνουσες λεπίδες σε κάθε σταθερό μαχαίρι. Μπορεί να είναι 180°for χρησιμοποιεί περαιτέρω μετά από τη φθορά λόγω χρήσης. Τα knifes στο στροφέα μπορούν να αποσυντεθούν, είναι ευκολότερο να καθαρίσει και να διατηρήσει.

Το κύριο shalf οδηγείται από το μειωτή εργαλείων έτσι ώστε είναι έχει τη σταθερή λειτουργία, τη χαμηλού θορύβου και μεγάλη ροπή. Ο μειωτής είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της μηχανής καταστροφέων εγγράφων. Αν και ο καταστροφέας εγγράφων είναι μια μηχανή με τη χαμηλή περιστρεφόμενη ταχύτητα και τη μεγάλη ροπή, ο μειωτής είναι ακόμα σημαντικός λόγω της υψηλής κινητικής ενέργειάς του έτσι ώστε η περιστρεφόμενη ταχύτητα μπορεί να ελεγχθεί αποτελεσματικά.

Το σύστημα conrol PLC progamm, το αυτόματες μπροστινές και αντίστροφες τρέξιμο και η στάση, αυτό μπορούν να τρέξουν το σύνολο automaticlly και να το κάνουν πιό ακίνδυνα και reliablely τρέχοντας.

Μπορούμε να παρέχουμε τους διαφορετικούς κυλίνδρους σύμφωνα με το διαφορετικό υλικό. Η επιλογή των σωστών κυλίνδρων μπορεί να βελτιώσει την απόδοση μηχανών και την αποδοτικότητα παραγωγής. Μπορούμε να παρέχουμε τους ακόλουθους τρεις κυλίνδρους: Κύλινδρος υψηλής επίδοσης, σκληρός υλικός κύλινδρος και κύλινδρος ταινιών.

Έχουμε σχεδιάσει τρεις διαφορετικούς κατόχους μαχαιριών σύμφωνα με το υλικό, όπως οι ενωμένοι στενά κάτοχοι μαχαιριών, οι συγκεντρωμένοι κάτοχοι μαχαιριών και CNC οι τέμνοντες κάτοχοι μαχαιριών.

Ο άξονας, κινούμενες λεπίδες, καθόρισε τις λεπίδες, μειωτής, μηχανές, ταΐζοντας χοάνη, λιμένας απαλλαγής, ηλεκτρικό γραφείο ελέγχου, πίνακας ελέγχου, οθόνη, κύλινδρος, κάτοχος μαχαιριών, ect.

Μετά από, η διάσταση του περισσότερου μεγάλου πλαστικού ή άλλο υλικό θα μειώσει 30%, κάποιος υλικός dimenison αφότου μπορεί μέχρι 50%.
(Έχουμε τακτοποιήσει πολλά βίντεο. Παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με ελεύθερα εάν χρειάζεστε.)

 

Τεχνικές παράμετροι

 

Πρότυπο Μονάδα ZSSS600 ZSSS800 ZSSS1000 ZSSS1200
Τέμνουσα αίθουσα C/D χιλ. 1410×800 1410×1000 1410×1200 1410×1500
Κτύπημα κυλίνδρων χιλ. 900 900 900 900
Διάμετρος στροφέων χιλ. φ390.3 φ390.3 φ390.3 φ390.3
Κύρια ταχύτητα άξονων r/min 74 74 74 74
Πλέγμα οθόνης χιλ. φ40 φ40 φ40 φ40
Στροφέας-μαχαίρια PC 42+4 54+4 66+4 90+4
Στάτης-μαχαίρια PC 2 2 2 3
Δύναμη κύριων μηχανών KW 37 45 55 75
Υδραυλική δύναμη μηχανών KW 2.2 2.2 5.5 5.5
Βάρος κλ 3500 4000 5000 6200

 

Εικόνες μηχανών

Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό 0

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Ενιαία πλαστική αλέθοντας μηχανή άξονων/ανθεκτικό ξύλο που τεμαχίζει τον εξοπλισμό θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.